Reponsive image

mobitel

Za poslovanje je bitno da svako ulaganje bude opravdano i vraćeno kako bi se osigurala profitabilnost. Sada je bitnije nego ikada osigurati da marketing daje rezultate, a iako skupe marketinške kampanje mogu biti izvrsne da potencijalne kupce i korisnike obavijeste o novoj usluzi ili proizvodu, nisu uvijek najbolja opcija za tvrtke koje teže brzoj prodaji i povratu ulaganja. Ciljanom tekstualnom kampanjom u koju je uvršten poziv kupcima na akciju i koja je iskorištena na kvalitetnoj bazi, pokazala se kao jako dobar način za povećanje broja kupaca u točno određeno vrijeme.

Jako je bitno osigurati da tijekom poslovanja zadržite postojeće korisnike. Prijateljski orijentirana SMS poruka s vašom ponudom u pravo vrijeme neće naštetiti odnosu između Vas i klijenta, a Vama će pružiti baš onaj poticaj koji trebate za povećanje prodaje.

Mobilni marketing je jedan od načina koji omogućavaju izgradnju optimalne baze korisnika za daljnje poslovanje, uz male troškove i mogućnost integracije s ostalim metodama oglašavanja.